Looking For Anything Specific?

Σεισμοσ Τωρα Αθηνα / Ο σεισμός είχε επίκεντρο 13 χλμ.

Σεισμοσ Τωρα Αθηνα / Ο σεισμός είχε επίκεντρο 13 χλμ.. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 2,6 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Απομακρύνετε από τις πόρτες τα ψηλά έπιπλα που μπορούν να ανατραπούν και να εμποδίσουν την έξοδο. Η δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και έγινε έντονα. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ.

Σεισμός μεγάλης διάρκειας ταρακούνησε τη μισή ελλάδα και έγινε αισθητός στην αττική λίγα λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή τις νυχτερινές ώρες στην αθήνα. Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη θήβα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί του σαββάτου κοντά στην κόρινθο. Έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής.

Seismos Twra Nea Binteo Apo Thn Stigmh Ths Seismikhs Donhshs Vids Alphafreepress Gr
Seismos Twra Nea Binteo Apo Thn Stigmh Ths Seismikhs Donhshs Vids Alphafreepress Gr from www.alphafreepress.gr
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 4,8 χιλιομέτρων. Δείτε 24 ώρες το 24ωρο, τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Τα επίκεντρα των δονήσεων εντοπίζονται σε απόσταση 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της θήβας ή 27. Έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής.

We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece

O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και. Δείτε 24 ώρες το 24ωρο, τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι. Απομακρύνετε από τις πόρτες τα ψηλά έπιπλα που μπορούν να ανατραπούν και να εμποδίσουν την έξοδο. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός τώρα Έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί του σαββάτου κοντά στην κόρινθο. Δειτε σε πραγματικό που εγινε σεισμοσ τωρα Η δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και έγινε έντονα. Δείτε τι καταγράφουν τώρα οι σεισμογράφοι. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 2,6 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 13 χλμ. Μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά σημειώθηκαν στη θήβα δύο σεισμοί κάτω των 3,5 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, που αναστάτωσαν μέχρι και τους κατοίκους της αττικής.

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 2,6 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την αυτόματη ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ήταν μεγέθους 2,3 ρίχτερ. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 13 χλμ.

Seismos Twra Ais8htos Sthn A8hna Newsique Gr
Seismos Twra Ais8htos Sthn A8hna Newsique Gr from newsique.gr
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα εστιακό βάθος και είχε επίκεντρο 13 χιλιόμετρα από τη θήβα. Το πρωί έγινε σεισμική δόνηση που πιθανόν είχε. Δείτε 24 ώρες το 24ωρο, τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι. Πού θα διενεργηθούν την δευτέρα (28/6) δωρεάν rapid test. Ο γεράσιμος παπαδόπουλος στο enikos.gr για τον μετασεισμό στην αθήνα. Μικρός σεισμός ξύπνησε την αθήνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη θήβα.

Στην αθήνα έγινε αισθητός σεισμός, πιθανόν 6 ρίχτερ.

Μικρός σεισμός ξύπνησε την αθήνα. Στερεώστε γερά στους τοίχους τα ράφια και τις βιβλιοθήκες. Λίγα λεπτά πριν τη μία το μεσημέρι σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην αθήνα. Σύμφωνα με την αυτόματη ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ήταν μεγέθους 2,3 ρίχτερ. O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και. Απομακρύνετε από τις πόρτες τα ψηλά έπιπλα που μπορούν να ανατραπούν και να εμποδίσουν την έξοδο. Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα. Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί. Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη θήβα.

Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός τώρα Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην αθήνα τα ξημερώματα σήμερα τετάρτη 23/6. Σεισμός μεγάλης διάρκειας ταρακούνησε τη μισή ελλάδα και έγινε αισθητός στην αττική λίγα λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι. Μεγαλος σεσμος πριν λιγη ωρα στα βορεια προαστια. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα.

Seismos Sthn Krhth Egine Ais8htos Sthn A8hna Workenter Gr
Seismos Sthn Krhth Egine Ais8htos Sthn A8hna Workenter Gr from workenter.gr
Μεγαλος σεσμος πριν λιγη ωρα στα βορεια προαστια. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις 11:13 το πρωί. Τα επίκεντρα των δονήσεων εντοπίζονται σε απόσταση 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της θήβας ή 27. Στερεώστε γερά στους τοίχους τα ράφια και τις βιβλιοθήκες. Συγκεκριμένα σεισμική δόνηση 2,8 βαθμών της κλίμακας ρϊχτερ ανησύχησε τους κατοίκους της αθήνας και. Απομακρύνετε από τις πόρτες τα ψηλά έπιπλα που μπορούν να ανατραπούν και να εμποδίσουν την έξοδο. Την ίδια ώρα καθησυχαστικός ήταν o καθηγητής σεισμολογίας ευθύμης λέκκας, ο οποίος μιλώντας στο newsbomb.gr τόνισε «η συγκεκριμένη σεισμική δόνηση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, καθώς δικαιολογείται στην περιοχή». Το επίκεντρο του σεισμού σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό κέντρο.

Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ.

Λίγα λεπτά πριν τη μία το μεσημέρι σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην αθήνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην αθήνα τα ξημερώματα σήμερα τετάρτη 23/6. Δείτε τι καταγράφουν τώρα οι σεισμογράφοι. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Τα επίκεντρα των δονήσεων εντοπίζονται σε απόσταση 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της θήβας ή 27. Στην αθήνα έγινε αισθητός σεισμός, πιθανόν 6 ρίχτερ. Η δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και έγινε έντονα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 4,8 χιλιομέτρων. Έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Μεγαλος σεσμος πριν λιγη ωρα στα βορεια προαστια. Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο

Posting Komentar

0 Komentar